McDonald's навлиза на пазара с обувки чрез сътрудничеството си с водеща

...
McDonald's навлиза на пазара с обувки чрез сътрудничеството си с водеща
Коментари Харесай

McDonald`s и Crocs пускат нова линия обувки

McDonald's навлиза на пазара с обувки посредством съдействието си с водеща марка, написа CNBC.

Тази седмица компанията пуска линия от обувки с самостоятелен дизайн в съдействие с Crocs. 

Линията, въодушевена от бързото хранене, ще включва три типичен Crocs и един Crocs сандал, основани на талисманите на McDonald's Гримас, Хамбургер и Бърди, както и на класическата червено-жълта цветова скица на веригата. 

Също по този начин ще се продават и редица приложения на тематика McDonald's, които могат да се прикрепят към обувките, в това число пържени картофи, Big Mac и емблематичното лого на Golden Arches.

We’re lovin’ it

The Crocs x McDonald's collection is available online now:
— END. (@endclothing)
Обувките ще бъдат пуснати на пазара на 14 ноември, като цената им ще бъде сред 70 и 75 $. Съответстващите чорапи за всеки чифт обувки ще се продават на цена от 20 $. Клиентите ще могат да ги купят в комерсиалните обекти на Crocs и при сътрудниците на едро. 

McDonald's препоръчва на почитателите, които желаят да се снабдят с чифт от обувките, да следват McDonald's и Crocs в обществените медии. Партньорството с Crocs е втората фешън колаборация на McDonald's през последните месеци. През август McDonald's си партнира с английската марка за скейт PALACE, с цел да пусне лимитирана серия маркови артикули. 

Междувременно Crocs се намира в серия със своите колекционерски колаборации. Неотдавна, през септември, компанията направи вълна с обувки, въодушевени от Шрек, а през лятото накара почитателите на Pixar да изпаднат в полуда, когато пусна чифт Crocs, проектирани да наподобяват на героя от " Колите " Светкавицата Маккуин.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР